RHT Älykäs WC istuin AKB1305

Ale!

RHT Älykäs WC istuin AKB1305

997,00  798,00  sis. alv 24%

Osasto:

Kuvaus

Keskeinen nuppi, käyttäjä muistaa viisautta elämään, intiimi-mukava. Toimitus kotiovelle.

Uppoasennetun vesisäiliön uusi malli ja integroitu älykäs ohjausventtiilimuotoilu voivat myös huuhdella normaalisti matalassa vedenpaineessa, mikä antaa sinulle vakaan vesivirtauksen. 4,8 litran mekaaninen huuhtelu energiaa säästävä huuhteluteknologia, tehokkaat vesiosat integroitu integroitu ydinteknologia, vakaa suorituskyky, melkein ei vaadita vedenpainetta, sähkökatkos, paristoa ei tarvita.
Uuden upotussäiliön ja integroidun integroidun venttiilisuunnittelun ansiosta matala vedenpaine voidaan myös huuhdella normaalisti, jolloin saadaan vakaa veden virtaus. 4,8 litran mekaaninen energiansäästöhuuhtelutekniikka, tehokkaat vesiliittimet integroidulla -core-tekniikalla, vakaa suorituskyky, melkein ei vaadita vedenpainetta, paristoa ei tarvita.

Istuinrengas on lämmitetty eikä pelkää kylmää talvea. Kolmen nopeuden säädettävä istuinrenkaan lämpötila voidaan myös asettaa vakiolämpötilaan, jotta elämästäsi tulee helpompaa ja lämpimämpää.
Istuinlämmitys pitää sinut kylmästä talvesta. Kolmen nopeuden säädettävä istuinlämpötila, joka voidaan myös asettaa vakiolämpötilaan, tekee elämästäsi turvallisemman ja lämpimämmän.